Bagar Bengtsson här i stan han har bakat en krokan.

Det där gick ju strålande, jag behövde inte ens gå till nedervåningen för att hitta alla fem på A. Nu är det dock dags för B.

Bilbo – En hobbits äventyr av J.R.R. Tolkien, makalöst bra bok så givetvis knep den första platsen även om de egentligen inte finns någon sådan.

Bloodlines av Richelle Mead, första delen i den nya serien som kan komma att bli lika bra som VA, nu är det bara tre månader kvar till fortsättningen!

Brev till en bokhandel av Helene Hanff, läste den första gången för säkert tio år sedan och älskade den men nu när jag fick den i julklapp är det snart dags för omläsning.

Boken om Bagare Bengtsson av Lennart Hellsing, en gammal underbar klassiker som är sorglig och rolig på samma gång, lika läsvärd hur gammal man än är!

Bröderna Lejonhjärta givetvis av Astrid Lindgren, finns numera som pocket till och med hör och häpna. Jag håller dock på traditionerna och har den inbunden.

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Barnböcker, Bilderböcker, Biografier, Enkäter, Fantasy. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bagar Bengtsson här i stan han har bakat en krokan.

  1. Lisa skriver:

    Sv: Va? Det var konstigt. På goodreads står det att den inte ska släppas förrän April. Men aja, jag klagar inte, haha 😉 Tack för tipset!

    • crankoral skriver:

      Ja eller hur! På bokus står det däremot ännu inte utkommen, men chansa så kommer den kanske 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s