Da Capo-onsdag: My Name Is Memory.

Precis som många av er andra som är i min ålder läste jag, och älskade, Systrar i Jeans när den kom ut. Sedan dess har författarinnan Ann Brashares även skrivit en ny serie, Pilträdens systrar, som jag inte har läst men om jag inte förstått det fel utspelar det sig i samma stad som Systrar i jeans men med yngre karaktärer. En femte Systrar i jeans kom ut 2011 också och oavsett om förlaget översätter den eller inte blir jag väl tvungen att läsa den på grund av nostalgi. Men detta skall inte handla om hennes olika systrar serier utan en helt fristående bok från 2011 den med. Nämligen My Name Is Memory. Det var en av de sista böckerna jag läste innan jag började bokblogga så den lyckades inte knipa någon recension. Den är väldigt spännande och romantisk och givetvis med övernaturliga inslag vilket Ann klarar galant trots tidigare vanliga verkligheter i sina böcker. Helt klart läsvärd!

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Da Capo-onsdag, Kärlek, Magi, Science Fiction, Ungdom. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Da Capo-onsdag: My Name Is Memory.

  1. Eli skriver:

    Ser nästan ut som en vampyrbok? Låter intressant i vilket fall, snygg framsida!

    • crankoral skriver:

      Den handlar om en kille som minns alla sina tidigare liv och hans stora kärlek som han älskar i varje liv men som aldrig minns honom. Lite knepigt att förklara, men läs den!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s