Nyfikentoppen, vecka 3.

Nu är vi här igen, tre böcker jag skulle vilja kika närmare på.

The Equivoque Principle av Darren Craske. Fruktansvärt snyggt omslag till denna, första delen av en serie om hittills fyra böcker. Just denna tycks utspela sig på en viktoriansk cirkus och i ärlighetens namn kan jag inte motstå sådant.

 

 

 

 

 

 

 

 

13 Bullets av David Wellington. Wellington har tidigare skrivit en uppskattad zombieserie som jag egentligen också vill lägga mina händer på men jag antog att ni redan läst en del om den så jag valde att visa upp denna istället.

 

 

 

 

 

 

 

 

Och sist för denna gång, men inte mindre åtråvärd för det, är Mad Men: the illustrated world av Dyna Moe. Med allt från frisyrtips, drinkrecept, kontorsetikett till vad som passar sig att bära på jobbet känns denna bok tämligen ombärlig.

 

 

 

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Önskningar, Nyfikentoppen, Vampyrer, Zombier och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Nyfikentoppen, vecka 3.

  1. Grymt snygg den första där, och Mad Men-boken vill jag ha genast. Helst igår. Gillar!

  2. Issa skriver:

    Oj Hur hittar man Mad Men boken, den ser ju helt fantastisk ut. Väntar väntar väntar på femte säsongen. Super fin blogg btw.

    • crankoral skriver:

      Om du klickar på titeln i inlägget, det understrykna alltså, kommer du raka vägen till bokens sida på Adlibris där du glatt kan klicka hem den för vrakpriset 119 kronor! Tack så hemskt mycket förresten 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s