Nyfikentoppen, vecka 2.

Ännu ett nytt begrepp får numera bli Nyfikentoppen, tre böcker som presenteras under veckan som jag inte har läst ännu men som jag vill läsa och är nyfiken. Fördelsvis böcker jag inte har talat om ännu.

1. Across the universe av Beth Revis. Ungdoms sci-fi med dystopidragningar som jag verkligen har fått på hjärnan nu. Var inne och skrotade på biblioteket idag men tyvärr hade de inte den, får väl vänta till min födelsedag och önska mig den då. Inte helt illa det heller dock för då har fortsättningen A million suns kommit ut. Men maj känns tyvärr väldigt långt bort nu…

The Circus av Dominique Jando, verkar vara helt fantastisk men priset är verkligen inte billigt heller. Den är dock gigantisk med sina 544 sidor alla berikade med underbara bilder från cirkusens glasålder.

A sky full of kindness av Rob Ryan som gör de mest fantastiska bilderna genom att klippa ut bilderna. Jag har länge velat ha This is for you men inte tagit mig för men nu när denna också finns känns de båda som givna födelsedagsönskningar de med.

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Önskningar, Nyfikentoppen och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nyfikentoppen, vecka 2.

  1. Jessica skriver:

    Kul med nya tilltag! Nyfikentoppen tror jag vi alla skulle kunna ha på våra bloggar. Tänk vad många böcker man vill läsa men inte hinner och glömmer bort titlarna på.

    • crankoral skriver:

      Ja, men det är många som har liknande också, tack och lov, så man ändå blir tipsad om mycket! Tyvärr är det ändå massor man går miste om!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s