Inför skolstarten, i skolväskan.

Nåja, visserligen svarade ingen på vad de hade för viktigt i sin skolväska men jag tänkte visa vad som från och med nu finns i min.

Uppifrån från vänster, först och främst är det givetvis väskan, den är svart och lagom stor och i fejkskinn och fejkpäls, älskar när det är lagom smaklöst sådär. Det är märket Warehouse och jag köpte den på Åhlens i Stockholm, tyvärr verkar den inte finnas till försäljning längre, men dom har hemskt många andra fina också. Sedan kommer lite smink man kan behöva under dagen, puder, concealer, läppstift, läppglans och lösögonfranslim, i fall att bara. Och en klädroller. Skrivboken med robotar på kommer från Lagerhaus och är strålande att skriva i. Ettan snusdosa, dinosauriepenna och en hop färgpennor är alltid lika viktigt också.

Sedan kommer min plånbok som jag avskyr, stor och svart och inte det minsta spännande, i ärlighetens namn har jag snott den av min far för jag behövde en med många kortfack så jag får plats med alla stämpelkort och andra viktiga saker. Sedan ett iPhone fodral från Monki och en korthållare från Penguin med plats för de viktigaste korten som busskort och pressbyråns stämpelkort för kaffe. En apelsin för tråkigare lektioner eller stressade frukostar. Självklart även en bok, just denna vecka läser jag The Maze Runner  och januarimånadens kalender från Moleskine.

Och sist men inte minst Penguins On the road termos som jag inte vågade mig på att använda förra terminen men nu är det banne mig dags så att korthållaren inte känner sig ensam.

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Övrigt, Detaljer, Länkar, Om Mig och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s