Tid att slå ihjäl.

Jag kom en timma för tidigt till jobbet idag. En timma. På en lördag. Tänk vad mycket extra kul jag kunde haft igår. Eller vad utsövd jag kunde ha varit. Nu sitter jag och dricker kaffe och tänkte passa på att visa några bra appar jag har hittat till iphonen. Jag struntar blankt i alla receptappar, som jag älskar, och går rakt in i min bokkategori.

20111105-092935.jpg
Så här ser min mapp it. Blogg. Böcker. Lite quiz och så vidare.

20111105-093038.jpg
Det finns jättemånga klassiska böcker att ladda ned gratis ifall man inte har något emot att de är på engelska, en del på svenska också. Och man kan få långa previews gratis av nyare böcker också. Mycket smidigt att ha när man glömt böcker hemma eller har lite oväntad fritid.

20111105-093306.jpg
En annan app jag älskar är A novels idea, så här enkelt kan man staka upp idéer man har till en bok, nu syns inte allt man kan fylla i men fint är det! Och att Moleskin har en anteckningsboksapp tycker jag är underbart. Nu skall jag dricka en äppeljuice och vänta tills det är dags att börja slita. Hoppas er lördag börjar roligare!

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Apps, Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s