The Daily Prophet.

Snart är det dags för sista Harry Potter filmen och jag tänkte visa ett par fina saker som jag stött på i min ivriga väntan.

Någon har gjort en tidningssida från The Daily Prophet med fakta om böckerna. Mycket fint gjort. Här är länk till där jag hittade den.

Det finns nu en o-officiell kokbok. Jag bläddrade i den lite när jag var på SF-bokhandeln i Stockholm sist och om jag inte minns fel börjar den med citronglassarna Dumbledore har i sin mantel i början av första boken. Bara en sådan sak gör den värd att ha. Länk till kokbokens hemsida.

När jag kikade runt på adlibris i jakt på födelsedags önskningar hittade jag det här; Harry Potter Time-Turner Sticker Kit. Det tycks vara en klistermärksbok med ett Time-Turner halsband. Klistermärkena är jag inte så intresserade av, men oh! Halsbandet! Adlibris bild var dock inte lika fin som denna men jag hoppas det är samma för jag är nästan säker på att jag får det. Det fanns även spåkule-kit, ugglan Hedwig-kit, Horucrux-kit, sorteringshatt-kit och trollstavs-kit.

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Detaljer, Film, Hemsidor. Bokmärk permalänken.

En kommentar till The Daily Prophet.

  1. Ping: Födelsedagspresenter. « thecuriouscaseofthebooks

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s