Veckans bokbloggsjenka.

Hos Annika är jag återigen med i veckans bokbloggsjenka. Och frågan är denna gång Finns det någon författare som du beundrar extra mycket och vad är det i så fall som gör han/hon så speciell?

Detta tycker jag är svårt, jag tycker det är något beundransvärt hos alla som sätter sig ned och skriver och det faktiskt blir något av det. Men sedan att jag oooh aaah beundrar någon skriftspråk eller liknande vet jag inte om jag gör på det sättet. Inte med det betyngda ordet beundrar i alla fall.

Däremot har jag alltid velat se hur paret Jonathan Safran Foer och Nicole Krauss har det. En middag med dem, Jonathans lillebror Josuha och grannarna Paul Auster och Siri Hustvedt skulle nog vara hemskt fint att se på. Lite som en Royal Tenenbaum familj tänker jag mig dem. Vilket alltid är bra.

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Enkäter. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Veckans bokbloggsjenka.

  1. Annika skriver:

    Jag håller med dig om att det är beundransvärt att bara sätta sig ned och faktiskt skriva en bok!

    Jag har en bok, eller fragment av en i alla fall, som snurrar runt i huvudet på mig men jag kommer mig aldrig för att verkligen skriva den. Men en dag då…

    Nicole Krauss namn förekommer ofta i bloggvärlden och jag har en bok av henne som jag ännu inte har läst. Men sakta men säkert flyttas den upp i läskön.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s