30 Days Of Books, Day 10.

Nu är det fredag, och lika mycket som jag gillar att stänga in mig och läsa är jag förtjust i helger med öl och umgänge. Och idag står det både middagsbjudning och kolla på spelning på programmet så det kanske inte blir några mer inlägg än det här idag. Dag 10; Favorite classic book. Här tänker jag, tjock, mer än hundra år gammal, vuxenbok. Annars har jag för många att välja på. Men det var rätt lätt ändå. Wuthering Heights av Emily Brontë. Den är bra på alla möjliga nivåer och jag hejjar alltid på Heathcliff, Cathy d.ä. tycker jag kan vara rätt så avskyvärd från stund till stund men på det hela taget är det en storslagen bok.

Här är två av mina egna utgåvor, behändigt små nog att stoppa i jackfickor. Men jag vill ändå ha de båda senaste utgåvorna av Penguin.

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Enkäter, Klassiker. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s