A Brave New World.

Trots vad titeln och bilden antyder så har jag fortfarande inte tagit mig an att läsa den gamla klassikern av Huxley, men jag har ju precis skaffat mig en egen ny värld. Som oftast börjar det rätt så optimistiskt från min sida men sedan brukar det dala. Jag hoppas att det inte blir så denna gång. Jag vill ju väldigt gärna skriva ner allting jag tänker om alla de bra böcker jag läser, och lägga till tjusiga bilder och visa fina bitar ur böckerna. Så nu ska det gå.

Detta är bara ett inlednings och övningsinlägg, jag måste ju göra ordning här omkring och få det som jag vill. Jag vill tillexempel absolut inte ha texten vänsterställd. Jag vill ha lika åt båda hållen men det vet jag inte hur man gör. Kankse måste byta tema. Men jag återkommer i alla fall.

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Science Fiction. Bokmärk permalänken.

En kommentar till A Brave New World.

  1. Stéphanie skriver:

    Hej!
    Så att du hade kommenterat och även att du var ny här. Ja, visst är den helt underbar!
    Det ska bli kul och intressant att höra (läsa) vad har har att säga (skriva). Än så länge verkar det ju mycket lovande =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s